Image
Text

Advokathumor

I denne serien møter vi noen av de samme personene som i hovedserien "Hakkum". Men her dreier det seg først og fremst om advokat Arvid Anke – en litt forsoffen eldre jurist som har sett det meste, men likevel fortsatt har tro på systemet.  Mange av vitsene er basert på faktiske hendelser og juridiske problemer.

Selv om Advokatbladet har valgt å kansellere serien, fortsetter den her og på Facebook.


Om denne stripen:


En amerikansk stripetegner sa en gang at man aldri må tegne når man er sint, for da blir det ikke morsomt. Vel, jeg var sint da jeg tegnet denne. Jeg vet om en liten pike med diabetes som må stikke seg i fingeren og sjekke blodsukkeret flere ganger hver dag. Sykdommen dominerer store deler av livet hennes. I Sverige, og de fleste andre siviliserte land, får pasientene digitalt, nettbasert måleutstyr som automatisk måler blod og doserer insulin. På den måten får de et mye bedre og friere liv. Men her i Norge sitter det en streng byråkrat som mener at dette går på personvernet løs, så utstyret er ikke blitt godkjent ennå.

Text

Klartekst | Henrik Gerners gate 14, 1530 Moss | 90 16 95 18 | info@klartekst.no

Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon